top of page

DOME healing

Ondanks de DOME vooral gekend is als schoonheidsapparaat (dit kan je zien als een bonus) wordt het bij Senti Bene vooral ingezet als geneeskrachtige tool.

De combinatie van de infraroodmat en koepel - beiden volledig gevuld of bezet met kristallen - zorgt voor het genereren van een krachtig negatief ionenveld rondom het lichaam.

Negatieve ionen (negatief geladen ionen - geen slechte ionen dus) zijn de ionen die ons lichaam terug gezond maken en zorgen voor een tegenwicht aan de talrijk aanwezige positieve ionen in onze omgeving. Deze worden gegenereerd door onder andere elektrische apparaten en straling.

Liggen onder de DOME voelt alsof je heel zwaar wordt... het trekt namelijk echt alle negatieve trillingen uit ons lichaam en aard ons lichaam waardoor er terug harmonie komt. Dit helpt het lichaam op hogere frequentie te trillen waardoor ziektes, trauma's en klachten verdwijnen. Het resultaat is merkbaar na 1 behandeling.

Indien je veel fysieke - mentale klachten ervaart kan het nuttig zijn om even een dagje rust in te plannen na deze behandeling. Blokkades die worden ontstoord zijn namelijk onderhevig aan de wet van Herring (dit betekent dat klachten tijdelijk kunnen opflakkeren voor ze kort daarna veel beter worden).

Om het gezondheidsaspect van de DOME te versterken voeg ik bij elke healing een krachtig intentieveld toe en wordt er gebruik gemaakt van sound healing d.m.v. kristallen klankschalen zodat de werking extra diep gaat.

Na de behandeling is er even tijd om na te praten en geef ik je nog wat raad en tips waarmee je zelf aan de slag kan.

Je mag genieten van een tas thee of een glas edelsteenwater en indien gewenst kan je ook nog een paar orakelkaarten trekken die een extra boodschap met zich meebrengen.

Mijn absolute missie is dat je jezelf leert genezen en dat de DOME healing af en toe kan worden ingezet als ondersteuning. Het is absoluut niet de bedoeling dat je hier komt om terug afhankelijk te worden van een therapie of therapeut, wel dat deze ter beschikking staat voor een extra hulp of wanneer je even vast zit en dat extraatje kan gebruiken.

Meer weten? Stuur mij gerust een berichtje via de chat / contacteer ons knop.

Prijs per sessie: €100

Schermafbeelding 2022-05-10 om 14.28.21.png

Waarop en hoe werkt de DOME?

Een synergie van de in het toestel aanwezige  koolstofvezels, jade, toermalijn en germanium edelstenen genereert een helend veld met negatieve ionen.

 

Negatieve ionen helpen om het fysieke welzijn te verbeteren en meer bepaald:

• om de ademhaling te verbeteren

• om het immuunsysteem te versterken

• voor een betere concentratie

• voor een betere beheersing van stress en angst (die vaak de oorzaak zijn van gewichtstoename maar ook ziektes en blokkades in het lichaam)

 

Het toestel produceert eveneens FIR  (Far InfraRed) straling.

Dit is dezelfde infraroodstraling zoals de zon uitstraalt.

Eigenschappen van FIR:

• dringt diep door in de weefsels en breekt door resonantie met water de waterclusters in het lichaam af

• het ontgift op een dieper niveau en de vorming van cellulite wordt verminderd (cellulite wordt veroorzaakt door een opstapeling / verkleving van afvalstoffen in het lichaam)

• het verhoogt de aanmaak van collageen, waardoor rimpels worden verminderd

• het zorgt voor een diepe cellulaire verjonging met een anti-aging werking

• het zorgt voor een betere voedselopname van de cellen, een efficiëntere opname van nutriënten

• het verbetert de hydratatie van de huid

Voor het verbeteren van sportprestaties:

• het verbetert het afvoeren van melkzuur; verhoogt de efficiëntie van mitochondriën en optimaliseren het zuurstofverbruik in de cellen

• het verbetert de bloedcirculatie

Dit is een noodzakelijke stap op weg naar welzijn.

Ons lichaam voert zelf de schadelijke stoffen en gifstoffen bijna nooit helemaal goed uit.

Het helpt energie blokkades op te heffen waardoor onze chakra's terug in balans komen. Het werkt dus niet alleen op het uiterlijk en de fysiek van het lichaam, maar op ons volledige energie lichaam. 

Een mooi hulpmiddel naar Mens Sana in corpore sano.

bottom of page