top of page

Infrarood dome

Deze FIR (Far InfraRed of Ver - Infrarood) DOME met edelstenen is een ultieme weldaad voor de gezondheid en het lichaam. Een healing met apparatuur.

Een synergie van de in het toestel aanwezige  koolstofvezels, jade, toermalijn en germanium edelstenen genereert negatieve ionen.

 

Negatieve ionen helpen om het fysieke welzijn te verbeteren en meer bepaald:

• om de ademhaling te verbeteren

• om het immuunsysteem te versterken

• voor een betere concentratie

• voor een betere beheersing van stress en angst (die vaak de oorzaak zijn van gewichtstoename maar ook ziektes en blokkades in het lichaam)

 

Het toestel produceert eveneens FIR  (Far InfraRed) straling.

Dit is dezelfde infraroodstraling zoals de zon uitstraalt.

Eigenschappen van FIR:

• dringt diep door in de weefsels en breekt door resonantie met water de waterclusters in het lichaam af

• het ontgift op een dieper niveau en de vorming van cellulite wordt verminderd (cellulite wordt veroorzaakt door een opstapeling / verkleving van afvalstoffen in het lichaam)

• het verhoogt de aanmaak van collageen, waardoor rimpels worden verminderd

• het zorgt voor een diepe cellulaire verjonging met een anti-aging werking

• het zorgt voor een betere voedselopname van de cellen, een efficiëntere opname van nutriënten

• het verbetert de hydratatie van de huid

Voor het verbeteren van sportprestaties:

• het verbetert het afvoeren van melkzuur; verhoogt de efficiëntie van mitochondriën en optimaliseren het zuurstofverbruik in de cellen

• het verbetert de bloedcirculatie

Schermafbeelding 2022-05-10 om 14.28.21.png
Waarop en hoe werkt de DOME?

1. De DOME werkt diep en ontgiftend.

Dit is een noodzakelijke stap op weg naar welzijn.

Ons lichaam voert zelf de schadelijke stoffen en gifstoffen bijna nooit helemaal goed uit.

Het helpt energie blokkades op te heffen waardoor onze chakra's terug in balans komen. Het werkt dus niet alleen op het uiterlijk en de fysiek van het lichaam, maar op ons volledige energie lichaam. 

Een mooi hulpmiddel naar Mens Sana in corpore sano.

2. Huidverbetering en gezondheid

FIR verhoogt ook de productie van collageen en elastine.

Collageen zorgt voor kracht en flexibiliteit van het bindweefsel, dat op zijn beurt gezondheid en welzijn biedt aan alle organen van het lichaam.

(van de hersenen tot de huid en onze botten)

Deze infraroodkoepel verhoogt de microcirculatie en versterkt het vermogen van de cellen om alle voedingsstoffen op te nemen, terwijl het de productie van collageen stimuleert en het welzijn verbetert.

3. Verminder cellulite

Cellulite is een aandoening die wordt veroorzaakt

door de ophoping van gifstoffen en waar de meeste

vrouwen onder leiden. De infraroodkoepel gebruikt FIR voor het stimuleren van de clustering van het vastgehouden water in de weefsels en helpt zo om de sinaasappelhuid te gaan verbeteren.

De infraroodmat, de infraroodkoepel (idealiter samen met de Lakshmi Garshan lichaamsrituelen) zijn daarom de beste oplossing tegen cellulite.

4. Optimaal gewichtsverlies

Obesogenen zijn kunstmatige chemicaliën die we via onze voeding binnen krijgen, ze vormen in ons lichaam een chemische verbinding en werken als hormoonontregelaars in op onze hormonen.

Ze hebben het vermogen om celmembranen binnen te dringen en hopen zich op in het vetweefsel, waardoor obesitas ontstaat door de verandering van het lipidenmetabolisme.

De infraroodkoepel gebruikt FIR om deze stoffen via transpiratie en het lymfestelsel te verwijderen.

In een sessie van een half uur gaat tot 600 ml zweet verloren en wordt ongeveer 600 kCal verbrand door een verhoging van de hartslag en het metabolisme.

5. Verbeterde sportprestaties

De optimale vascularisatie veroorzaakt door stikstofmonoxide maakt het mogelijk om snel gifstoffen en melkzuur te verwijderen.

De verbeterde efficiëntie van mitochondriën verbetert de prestaties en het herstel én verwijdert snel gifstoffen en melkzuur.

De productie van L-arginine wordt gestimuleerd, wat de afgifte van het groeihormoon activeert met als gevolg een toename van spiermassa en afname van vetweefsel.

De verbeterde efficiëntie van mitochondriën resulteert in een betere opname van zuurstof.

De Infrarood koepel en mat (al dan niet in combinatie met de Lakshmi-rituelen voor een extra resultaat) helpt om sporters een optimale prestatie en herstel te bereiken.

6. Spierontspanning

en een spanningsvrij effect.

FIR bevordert de aanmaak van stikstofmonoxide, dat de wanden van slagaders en haarvaten en in het algemeen alle spiervezels ontspant. Het helpt ook om spanning in het nekgebied en langs de wervelkolom te verminderen.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Afhankelijk van je eigen wensen kan het toestel alleen worden gebruikt, worden gecombineerd met producten en/of aanvullende behandelingen (zoals bijvoorbeeld het gebruik van ontgiftende bandages).

Wil je diepgaand ontspannen en meer focussen op de chakra's en algemene healing dan kan je gemakkelijk 50 minuutjes blijven liggen onder een lagere temperatuur. 

Gecombineerd met aromatherapie aangepast op de noden van het moment, soundhealing en een fijne kleurentherapie is het echt een uurtje helemaal ontspannen en genieten voor jezelf.  Ik verwijs je hiervoor graag naar de pagina van de DOME healing zelf voor meer info.

Wil je vooral gaan detoxen en afvallen, dan kiezen we voor kortere sessies van een 30 tal minuten op een hogere sauna temperatuur al dan niet met extra producten en behandelingen (niet noodzakelijk - wel handig).

Ook hier wordt aanvullend met aromatherapie en licht gewerkt zodat een volledige ervaring ontstaat voor mind, body en soul (lichaam, geest en ziel)

bottom of page