top of page

bewustzijns coaching

Bewustzijns-coaching is een vorm van coaching / begeleiding waarin ik je help bewust te worden van processen die in je omgaan en die ervoor zorgen dat je leven vandaag niet is zoals je het zelf zou wensen.

Bewust "zijn" dus.

Deze verloopt normaal gezien in combinatie met orakel kaarten. 

De combinatie tussen de boodschappen van de orakel kaarten en wat ik voel is dan de basis om verder te gaan met de sessie. 

De wet van de aantrekking zorgt ervoor dat de kaarten die jij op dit moment nodig hebt net getrokken zullen worden. Het bijbehorende advies en luisterend oor zonder oordeel brengt je dan weer nieuwe inzichten en antwoorden op levensvragen. Je wordt je dus bewust van de dingen die anders mogen en de dingen die je mag loslaten zodat jij eindelijk het leven kan en mag leven zonder beperkingen en naar wat je hart je ingeeft. 

Het is mijn missie om mensen terug in hun kracht te zetten. 

Ben je dus even de weg of het vertrouwen in jezelf kwijt? Dan kan dit echt iets voor jou betekenen.

Hier is alles bespreekbaar, zonder oordeel (!!), in alle liefde en sereniteit. Alle gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk en vooral in een warm kader. 

Ook wanneer je diepe trauma's hebt meegemaakt ben je hier aan het juiste adres. Misbruik (zowel fysiek, mentaal als seksueel) is hier geen taboe. Ik heb zelf heel wat meegemaakt in dit leven en ervaring maakt de beste coach. 

Ik help je met veel liefde terug op weg naar de beste versie van jezelf!

shutterstock_1628309272.jpg

De keuze uit orakelsets is enorm. Op het moment dat ik deze tekst typ heb ik meer dan 20 sets liggen die ik gebruik bij het advies.

Zo zit er zeker altijd 1 of meerdere sets kaarten bij die net geven wat je op dit moment nodig hebt en passen bij de energie van het moment of de ervaring die je beleeft.

Ik ben heldervoelend en een zeer sterke empaat, dit betekent dat ik mij zeer goed kan inleven en invoelen in jouw energie en de energie van het moment (ook op afstand).

Mijn eigen pad met vele obstakels (ik heb zelf al een hele weg afgelegd vanuit oa. misbruik en medische problemen) zorgt ervoor dat ik heel openminded ben geworden en jou als mens in essentie niet beoordeel of veroordeel. Ik hou niet van maatschappelijke standaarden (niets moet - behalve jezelf zijn met alle aspecten die hierbij horen) en de druk die ons dus wordt opgelegd van wie we zouden moeten zijn en hoe we ons zouden moeten gedragen. Op zich zijn we wie we zijn door onze ervaringen en goed - slecht is een waardeoordeel die we zelf maken door wat we hebben geleerd.

Terug gaan naar de essentie van jezelf en te leren vertrouwen op je eigen intuïtie is het doel van deze sessies. Dat kan pas als we het waarde oordeel durven loslaten en kijken welke patronen ons niet dienen.

Ik geloof oprecht dat elke mens de beste versie van zichzelf kan worden en het verdient om gelukkig te zijn.

Durf/wil je de stap zetten om de zoektocht naar jezelf aan te gaan? Durf/wil je ook je schaduwstukjes onder ogen te komen zodat we ze kunnen transformeren? Wil je durven leven volgens je hart? Wil je je intuïtie herontdekken? Voel je de vibe als je dit leest?

Dan ben ik de geschikte persoon voor jou! De combinatie bewustzijn (spiritueel) - ratio maakt deze sessies uniek en waardevol! Ik geef je liefdevol de spiegels en tools om terug de beste versie van jezelf te worden.

Het leven is er om te leven - voluit - zonder beperkingen en met ons hele hart!

Zoals ik eerder aangaf, niets moet! Behalve zijn - zijn zoals je bent! In alle essenties!

De begeleiding kan zowel hier ter plaatse als via videobellen (diverse platforms).

Meer vragen? Stuur gerust een berichtje! 

Prijs per sessie:

€100 per 60 min 

€135 per 90 min

 

Kleinere vragen en/of minder budget? Dan kan de orakelkaart legging van 20 minuten je ook al veel bijbrengen en op weg zetten. Deze gaat door via chat / whatsapp / telegram / messenger en kost slechts €25

bottom of page